0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Frenna

Biografie Frenna

Frenna is de artiestennaam van Francis Junior Edusei. Hij is frontman van de rapformatie Strictly Family Business (SFB) waarmee hij in 2014 definitief doorbrak met grote hits.

Urban artiesten boeken of inhuren

Als frontman van SFB en één van de kopstukken van het collectief New Wave, heeft het grote publiek kennis kunnen maken met zijn sound en talent voor hits. Zijn eerste soloproject ‘Geen Oog Dicht Gedaan’ was een schot in de roos met de hitsingle ‘My Love’.

Boek een urban zanger

Francis is een druk mannetje. Samen met maatje en collega artiest Lil Kleine bracht hij de mega hit ‘Verleden Tijd’ uit. Binnen 24 uur heeft deze remake van ‘Onderweg’ (Abel, 2000) het Spotify record van meest gestreamde track verbroken en staat hij al een aantal weken op nr. 1 in de Single Top 100.

Frenna boeken voor scherpste gage

In november bracht hij zijn langverwachte album ‘Francis’ uit, welke binnen no time een gouden status behaalde. Inmiddels is hetzelfde album zelfs goed voor platina. Om dit grote succes te vieren en de fans bedanken voegde hij op 7 februari 7 tracks toe aan het album.

Is winnaar van de Edison pop prijs in de categorie HipHop. Hiermee liet hij collegas als Bizzey en Ronnie Flex achter zich.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Frenna boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties