0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Pintermannen

Biografie De Pintermannen

Begonnen als grap zijn de Pintermannen nu een volleerde feestact geworden met in 2018 een nieuwe carnavalshit “iedereen doet het”.

Feestartiesten voor carnaval boeken of inhuren

De Pintermannen bestaan uit Sander, Douwe en Berrie. De eerste 2 zijn geen onbekenden in het feestcircuit en zijn feestDJ. Berrie is entertainer.

Carnavalsartiesten online boeken

Een Optreden is 100% feest met een grote F en word doorspekt met vlaggetjes, Confetti kanonnen, grote dosis feestelijke interactie met humor en uiteraard de polonaise.

De Pintermannen boeken voor scherpste gage

Niets is te gek bij een optreden dus train je spieren, smeer je stembanden en zet je feestneus op want we gaan FEESTEN…..

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Pintermannen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties