0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Keizer

Biografie Keizer

Keizer als artiestennaam maar in het echt Rozelsky Steve Lie-A-Jen is geboren in Paramaribo, 6 juni 1987.

Ook wel onze Nederlandse rapper afkomstig uit Suriname genoemd. Keizer luisterde op 15-jarige leeftijd veel naar 2 Pac en The Notorious B.I.G. Hij begon nummers als “Hit Em Up” uit het hoofd te leren en die voor vrienden te rappen. Daarna begon hij zelf teksten te schrijven.

Bekende rapper boeken of inhuren

Zijn bekendste nummers zijn Mama Sorry, Keizer Koning Admiraal en Hoe ze loopt. Keizer staat onder contract bij “Nindo”.

In 2004 startte Keizer samen met zijn vrienden BombeBoy, LLoydStar en zijn neef Roots de rap groep Blackside. Ze brachten clips uit van de nummers ‘Je Voelt ‘t’ en ‘The Anthem’. Deze groep is officieel nooit uit elkaar gegaan. Keizer deed ook mee aan ‘rap battles’: in 2005 en 2006 won Keizer het Summer jam MC-Battle-toernooi in Leiden.

Keizer boeken voor scherpste gage

Steve werkte al enige tijd aan een album dat naar verwachting in 2014 uit zou komen. De rapper werkte hiervoor samen met onder anderen Lange frans en Kraantje Pappie. Het album werd in Duitsland opgenomen. Tracks die al af waren, maar gedateerd klonken, werden opnieuw opgenomen. 

Rappers boek je simpel online

In de loop van het jaar 2014 werd een release datum voor het album bekendgemaakt. Keizers eerste album ‘Karma’ zou worden uitgebracht op 17 september via ITunes. Ook zouden er 150 cd’s verkocht worden gedurende zijn karmaclubtour. Dit waren de enige gedrukte versies van het album.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Keizer boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties