0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Typhoon

Biografie Typhoon

Glenn de Randamie, beter bekend onder zijn artiestennaam Typhoon, is een Nederlandse Rapper/ zanger van Surinaamse afkomst.

De Randamie groeide op in het Veluwse dorpje ’t Harde en komt uit een muzikale familie. Zijn vader speelde gitaar en saxofoon, zijn moeder zong in een koor, zijn broers Kevin en Earlrandall rappen en zijn zus Sharon is R&b-zangeres.

Rappers boeken of inhuren

In 2014 verscheen na 7 jaar ‘Lobi da basi’ wie kent deze niet?! Dit was het vervolg op zijn debuutalbum. De plaat werd niet alleen bij het hiphoppubliek gunstig ontvangen, maar ook bij een veel breder publiek van Nederlandse muziekliefhebbers.

Typhoon boeken voor scherpste gage

Zo stond hij onder andere op de popfestivals als ‘Lowlands’ en ‘Into the great wide open’. Sindsdien is Typhoon nog steeds op festivals te zien in Nederland en Suriname.

Awards

De prijzen zee waar Typhoon zich in bevind begon in 2004 toen hij “de grote prijs van Nederland” in de  categorie hiphop won. Wij zetten de rest van de prijzen op een rijtje voor jou!

  • In 2007 de Urban Awards, Essents awards, zilveren harp.
  • In 2014 de Overijsselse Cultuurprijs, Radio 6 Soul & Jazz Awards “De beste live act“, 3 voor 12 Awards
  • In 2015 een Edisons met het album en hit “Lobi da basi” 

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Typhoon boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties