0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bizzey

Biografie Bizzey

Rapper Bizzey, Leo Roelandschap, is een Nederlandse rapper/MC die jarenlang zeer succesvol samenwerkte met Hardwell, Don Diablo, Diplo en Afrojack. Daarnaast was hij de MC van de succesvolle groep Yellow Claw. 

Bekende rapper en MC boeken of inhuren

Nadat Bizzey in 2006 zijn debuutsingle ‘The Fur’ maakte, tourde hij jarenlang met de creme de la creme van de Nederlandse DJ scene en was hij een succesvol MC.

Bizzey boeken voor scherpste gage

Sinds 2016 focust hij zich weer op zijn solo act en brengt de streets naar de club. Deze lady’s favo dropt track na track die goed zijn voor miljoenen views & streams.
Met samenwerking van Kraantje Pappie

Rappers boek je simpel online bij Burolivemuziek.nl

Februari 2018 presenteert Bizzey zijn allereerste soloalbum November, dat vernoemd is naar zijn zoontje. Het album telt zestien lekkere tracks met goede samenwerkingen zoals JosylvioJonna Fraser, Chivv  en Mula B.

Ook zijn hit JA! heeft een plekje op November.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bizzey boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties