0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Yellow Claw

Biografie Yellow Claw

Nizzle (DJ), Jim Aasgier (DJ) en Bizzey (MC), de drie begonnen ergens in 2010 onder de naam Yellow Claw op een thema-avond op de donderdag in Jimmy Woo (een Amsterdamse disco), hier maakte ze voor meerdere artiesten remixes.

Samenwerking met o.a. Ronnie Flex

Hun eerste single Allermooide Feestje verscheen in 2012 en was in samenwerking met Boaz van de Beatz, en werd voorzien van zang en rap door Mr. Polska en Ronnie Flex. De zomer van dat jaar braken ze flink door met het nummer Krokobil, dit was tevens de eerste keer dat ze in de Top-40 stonden en ook de eerste dat MC Bizzey on track te horen was. Later dat jaar kwamen ze met Nooit meer slapen hierin waren de rappers ‘Ronnie Flex, Mocromaniac’ en ‘Jebroer’ te horen.

Mixtapes & EP’s

Yellow claw voordelig boeken bij burolivemuziek.nlSamen met The Opposites brachten ze hun vierde single Thunder uit waar ze later dat jaar ook een cover van hebben gemaakt samen met Frans Bouwer als publiciteits-stunt voor de 6e mixtape die ze uitbrachten. Ook hebben ze een aantal EP’s uitgebracht waarvan in 2012 ‘Amsterdam Trap Music’ en in 2013 ‘Amsterdam Twerk Music’. Beide EP’s kwamen uit op het platenlabel Mad Decent. Hierna richtte Yellow Claw hun eigen label ‘Barong Family’ op.

Grote Festivals vullen

In de afgelopen jaren heeft Yellow Claw nog een aantal hits uitgebracht waaronder; Last night ever, Shotgun (met Rochelle) en Till it hurts.
Ze hebben tot nu toe op veel bekende/grote festivals gestaan waaronder; Sziget, Appelpop, Tomorrowland, Dancetour (tientallen keren) en The Flying Dutch. Hun nieuwste album ‘Blood for Mercy’ is op 8 december 2015 uitgekomen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Yellow Claw boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie