0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Rochelle

Biografie Rochelle

Rochelle Perts is geboren in Helmond op 20 maart 1992 en is een unieke en artistieke dame, met een flinke dosis muzikaal talent, een enorme persoonlijkheid en een bijzondere stijl.

In 2011 won ze op 19-jarige leeftijd X-Factor met haar cover van ‘No Air’, die de #1 positie in de Top 100 bereikte. Sindsdien heeft ze zich ontpopt tot een ware artiest met een eigen stijl. Rochelle’s grootste wapenfeit tot nu toe is ‘Shotgun’ met Yellow Claw: één van de grootste hits van Nederlandse bodem die nog steeds records verbreekt.

Grootste Hit ‘Shotgun’ Met Yellowclaw

De track spreidde zich als een olievlek uit over Europa. Met inmiddels ruim 63 miljoen views op YouTube, meer dan 18 miljoen plays op Spotify én airplay in Europa en de VS, kan er met recht gesproken worden van een wereldwijde hit!

Bekende zangeres boeken of inhuren

Begin 2015 werkte Rochelle samen met Lady Bee en brachten zij samen ‘Return of the Mack’  uit, een cover van de wereldhit van Mark Morrison uit 1996.
De bijhorende videoclip werd binnen één dag meer dan 150.000 keer bekeken op YouTube

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Rochelle boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties