0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jack Bottleneck

Biografie Jack Bottleneck

Jack Bottleneck is rauw en authentiek en geeft aan deze woorden een volledig eigen invulling met z’n eigenzinnige mix van Blues, Bluegrass, Country, en Americana.

zanger boeken voor scherp tarief

Opgegroeid in het Texas van Noord Europa, de Friese Wouden, waar men dwars, “oars as oars” en vrijgevochten is, krijgt hij al op jonge leeftijd vele muzikale stromingen mee die hij later terug laat komen in z’n karakteristieke rauwe stemgeluid en diepgaande gitaarspel.

blues, country en Americana

Na een aantal donkere jaren worstelde hij zichzelf weer naar de bovenwereld om, met zijn inmiddels vaste muziek begeleider Johan Keus, zich te richten
​op een muzikale toekomst.  En wat voor een.

bekende zanger uit Friesland

Met een veelzijdige repertoire slaagt hij er telkens weer in het publiek te prikkelen, te verwonderen en te charmeren.

​Jack Bottleneck zet je tijdens z’n concerten in een krakende leunstoel op een texaanse veranda, laat je meerijden in versleten koets door de woestijn en laat je smachten naar bier en whiskey.

Diverse settings te boeken

Jack Bottleneck is te boeken als duo.

  • Jack onder begeleiding van multi-instrumentalist Johan Keus of met een extra muzikant; Yde Kuipers of Koop Hofman

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jack Bottleneck boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties