0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Tony van den Dungen

Biografie Tony van den Dungen

Zanger Tony van den Dungen is een jong en veelbelovend Brabants talent. Geboren in Breda op 28 juni 1998 heeft hij al flink van zich laten horen in artiestenland met een paar heerlijke nummers tot gevolg.

Zanger boeken of inhuren

Al van kinds af aan wilde Tony zanger worden. Hij verhuisde op zijn 10e van Prinsenbeek naar Sint Willebrord en woont daar nog steeds met veel plezier. Hij maakte daar ook kennis met het horeca leven.

Boek een zanger of zangeres

Een leven wat hem wel bevalt. Lekker zingen in het weekend. Maar Tony vond dat het altijd beter kon dus nam hij zangles. En hij maakte een fantastische ontwikkeling als zanger door.

Tony van den Dungen boeken voor scherpste gage

Uiteindelijk werd het tijd om zijn eerste single op te nemen en dit werd “Ik voel me top”. Deze werd grijs gedraaid op de locale radio en hierna volgde al snel meerdere singles. Want Tony heeft de smaak te pakken en is van plan om nog heel lang op te treden.

 

In hetzelfde genre van Tony vind je hier nog veel meer soortgelijke artiesten
Volksartiesten (nederlandstalig) 
Nederlandstalige zangers 
Nederlandstalige solo artiesten

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Tony van den Dungen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties