0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Trio Blue Skies

Biografie Trio Blue Skies

Het Gypsy Jazz Trio Blue Skies zorgt voor gezellige muziek uit de jaren 30 en waarbij de begeleiding bestaat uit contrabas, 2 gitaren en zang.

Gypsy jazz trio boeken of inhuren

Dit Jazz Trio laat zich inspireren door de Gypsy Jazz muziek. De muziekstijl die in de jaren 30 is ontstaan met als groot voorbeeld Django Reinhardt.
Bekende nummers als Bei mir bist du schon, Mr. Sandman, All of me, Some of these days, Love for sale, Lady be good, zullen de revue passeren.

multi inzetbaar trio

Het Jazz Trio voor Sfeervolle Gezellige Live Muziek. Bij iedere gelegenheid die daarom vraagt. Van receptie, borrel, verjaardagsfeest, huwelijksfeest, tuinfeest, of een lekker etentje.

Trio Blue Skies boeken voor scherpste gage

Terwijl het publiek wat eet, drinkt en praat wordt het gedompeld in de vrolijke klanken van de muziek.
Instrumentale nummers afgewisseld met liedjes met zang passeren de revue.

Dit trio is ook te boeken als het smartlappen trio

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Trio Blue Skies boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties