0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Ernst en Bobbie

Biografie Ernst en Bobbie

Ernst en Bobbie zijn twee gezworen vrienden. Bobbie is een vrolijke levensgenieter, neemt de wereld niet zo serieus, houdt van grapjes en schudt de mooiste liedjes uit zijn mouw. Bobbie neemt veel dingen aan van Ernst maar kan het ook niet laten om Ernst af en toe in de maling te nemen. Bobbie is impulsief, doet eerst en denkt dan na en struikelt door enthousiasme vaak over zijn eigen benen.

Avontuur

Ernst vindt dat hij veel weet en wil dit ook graag aan iedereen laten zien, met name aan Bobbie. Ernst denkt eerst en doet het dan vervolgens. Vaak komt hij erachter dat Bobbie hem voor is maar of Bobbie altijd de juiste beslissing heeft genomen is nog maar de vraag. Ernst maakt graag plannen, Bobbie stuurt die plannen graag in de war en samen brengen Ernst en Bobbie altijd ieder avontuur tot een goed einde.

De Soepkippenshow

De Soepkippenshow (ongeplukt). De leukste liedjes van Ernst en Bobbie. In een 30 minuten durende show zingen Ernst en Bobbie hun meeste bekende en populaire liedjes uit de tv-series en natuurlijk hun succesvolle bioscoopfilm. Elk kind kan uit volle borst meezingen met ‘Je bent een soepkip’, ‘Red het bos en de dieren’ en ‘Wie zijn hier de baas?’ Ernst en Bobbie weten als geen ander alle aanwezige kinderen mee te laten doen, mee te laten zingen en soms ook mee te laten dansen op het podium!

Ernst en Bobbie boek je tegen de scherpste prijs

Een supergezellige, interactieve, herkenbare show waarbij elk kind een geweldige tijd zal hebben met de twee grootste soepkippen van Nederland.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ernst en Bobbie boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties