0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
EliZe

Biografie EliZe

In 2004 beleefde EliZe haar definitieve doorbraak, toen ze met haar debuutsingle ‘Shake’ de hitlijsten bestormde. Ook de opvolger ‘Automatic’ schoot regelrecht de top 10 in.

Bekende zangers en zangeressen boeken of inhuren

Tevens waren de singles ‘I’m No Latino’ (TMF Superclip) en ‘Into Your System’ niet weg te denken van radio en tv. Ze werd genomineerd voor een TMF Award in de categorie ‘Beste Zangeres’ én trad op tijdens de uitreiking in Ahoy, Rotterdam.

Boek simpel bands en artiesten online

In 2007 werd ze bekroond tot ‘Best Singer’ tijdens de Kids Choice Awards en won 2 jaar later de ‘Single and Famous’-Award. Naast zingen is EliZe ook actief als presentatrice van o.a. de Kids Top 20 en So You Think You Can Dance.

Zangeres voor jouw feest boeken of inhuren

In het najaar van 2018 komt haar nieuwe EP ‘Butterflies and Lies‘ uit. Ook heeft ze haar zang en optredens weer opgepakt en komt met een flitsende show.

EliZe boeken voor scherpste gage

Ze is te boeken met 2 dansers óf met 2 muzikanten. De shows bestaan uit een mix van haar grootste hits, uptempo medleys van Rihanna, Madonna, Calvin Harris en tracks van o.a. Robin Thicke en Gloria Estefan.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je EliZe boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties