0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
EliZe

Biografie EliZe

In 2004 beleefde EliZe haar definitieve doorbraak, toen ze met haar debuutsingle ‘Shake’ de hitlijsten bestormde. Ook de opvolger ‘Automatic’ schoot regelrecht de top 10 in.

Bekende zangers en zangeressen boeken of inhuren

Tevens waren de singles ‘I’m No Latino’ (TMF Superclip) en ‘Into Your System’ niet weg te denken van radio en tv. Ze werd genomineerd voor een TMF Award in de categorie ‘Beste Zangeres’ én trad op tijdens de uitreiking in Ahoy, Rotterdam.

Boek simpel bands en artiesten online

In 2007 werd ze bekroond tot ‘Best Singer’ tijdens de Kids Choice Awards en won 2 jaar later de ‘Single and Famous’-Award. Naast zingen is EliZe ook actief als presentatrice van o.a. de Kids Top 20 en So You Think You Can Dance.

Zangeres voor jouw feest boeken of inhuren

In het najaar van 2018 komt haar nieuwe EP ‘Butterflies and Lies‘ uit. Ook heeft ze haar zang en optredens weer opgepakt en komt met een flitsende show.

EliZe boeken voor scherpste gage

Ze is te boeken met 2 dansers óf met 2 muzikanten. De shows bestaan uit een mix van haar grootste hits, uptempo medleys van Rihanna, Madonna, Calvin Harris en tracks van o.a. Robin Thicke en Gloria Estefan.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je EliZe boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie