0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059

House of Talent artiesten

House of Talent artiesten

Vanaf augustus 2018 is dagelijks het nieuwe tv programma House of Talent artiesten te zien bij SBS6. Dit tv programma begint waar alle andere talentenjachten stoppen; bij de lancering van de carrière van artiesten.

artiesten boeken voor scherpse gages

Ruby van Prophet boek je bij Burolivemuziek.nl

Ruby van Prophet

Acht talenten wonen in één huis om keihard aan hun eigen muziek en carrière te werken. Het is een plek met een studio, theater, repetitieruimte én managers. De talenten brengen singles uit, treden op in het hele land en promoten zichzelf op social media en daarbuiten.

zangers en zangeressen boeken of inhuren

Julia van Helvoirt boek je bij Burolivemuziek.nl

Julia van Helvoirt

4 kandidaten ( Jorieke Sterken, Julia van Helvoirt, Iam en Ruby Prophet) wisten met een spetterende auditie de jury te overtuigen dat ze een plek in het huis verdienden. Iedere kandidaat heeft zijn eigen genre/stijl.

House of Talent artiesten boek je bij Burolivemuziek.nl

Zo zingt Julia van Helvoirt meer het Nederlandstalige/volkse repertoire en zingt Ruby Prophet in de EDM/pop/Urban stijl. Jorieke Sterken is daarentegen meer van de country/pop/rock en zingt iAM (trevor) in de stijl urban/rap.

Juiste advies voor jouw feest

Jorieke Sterken boek je bij Burolivemuziek.nl

Jorieke Sterken

In House of Talent word jou de unieke kans geboden om uit te groeien tot een succesvolle artiest. Ervaren artiestenmanagers begeleiden je en zullen er alles aan doen om je te laten doorbreken.

Je gaat singles uitbrengen, optreden in het hele land en jezelf zoveel mogelijk promoten, op social media en daarbuiten.

iAM boek je bij Burolivemuziek.nl

iAM (Trevor)

Het huis staat in dé mediastad van Nederland; Hilversum. Op loopafstand van alle grote radiostations en de belangrijkste muziekstudio’s.

bands en artiesten boeken of inhuren

Maar House Of Talent is ook gewoon een huis met slaapkamers, woonkamer, keuken en is een plek waar alle artiesten wonen en leven om te praten over het vak van artiest zijn.

In het huis is zelfs een Theater met ruim 400 stoelen zodat de artiesten in spé alvast kunnen oefenen om op het grote podium op te treden voor publiek.

livemuziek in het grootste diverse aanbod bij Burolivemuziek.nl

Twee zeer ervaren artiestenmanagers zorgen voor optredens en om de artiesten in spé zo groot mogelijk te maken. Ze werken samen met boekingskantoren en regelen zo optredens.

Maar de managers moeten weer verantwoording afleggen aan de grote platenbaas. Hij staat aan het begin van de grote muziek industrie. Het is dus allemaal niet zo makkelijk en er zal hard gewerkt moeten worden door iedereen.

Wil je meer info over de artiesten van House of Talent? Wij helpen je hier heel graag verder.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?