0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Darryl

biografie Darryl

Darryl was zestien jaar oud toen hij begon met rappen. Samen met zijn neef Reverse.

Met een bijdrage op de soundtrack ‘Wat wil je doen?’ van The Partysquad voor de Nederlandse kaskraker ‘Het Schnitzelparadijs’ scoorde Darryl  in het najaar van 2006 een grote hit. In oktober 2005 stond hij met deze line-up in het  voorprogramma van de Amerikaanse rapper 50 Cent.

PartySquad en ‘Wat wil je doen’.

Eind 2007 scoorde Darryl samen met zijn collega’s Ali B, Yes-R en Gio een top-3 hit met het nummer ‘Groupie Love’. Daarna volgde een underground hit ‘Shit is Gruwelijk’ samen met Ali B, Yes-R en Sjaak.

In januari 2008 verscheen de mixtape van Darryl met de titel:‘Terug’, waarop twintig nummers staan.
In de zomer van 2008 kwam dé zomerhit ‘Eeyeeyo’ uit.
Op  ‘Eeyeeyo’ werkte Darryl samen met de voetballer Ryan Babel (Rio), Ali B en Soumia.
Het nummer was het best verkochte Urban nummer van 2008 en heeft inmiddels 8,5 miljoen views.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Darryl boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties