0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Roy Donders

Biografie Roy Donders

Wie Roy Donders zegt, denkt aan harde krullen.  Hij is de stylist van het Zuiden is geboren en getogen in Tilburg. Inmiddels is deze zanger maar ook realityman niet van de buis weg te denken

Bekende zangers boeken of inhuren

Roy heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hier naartoe. Gewapend met zijn krultang en talloze bussen haarlak tovert de stylist de haren van de dames om tot ingenieuze kapsels met harde krullen, wafeltjes of opgestoken kunstwerkjes.

Boek een Brabantse zanger

Roy heeft een mooi leven zo,  Zo heeft hij zijn eigen huispakkenlijn opgezet. Natuurlijk met een Roy Donders-signatuur, dus: bling bling, steentjes en pailletjes. “Want ik ga echt niets maken zonder steentjes”, aldus Roy. Ook timmert Roy timmert al jaren flink aan de weg als zanger van het Nederlands lied. Dit zal ook te zien zijn in zijn nieuwe serie.

Roy Donders boeken voor scherpste gage

Roy Donders treedt vanaf december altijd standaard met 2 tot 4 danseressen op. Deze oogverblindende dames zorgen voor een zeer mooie complete show.
Dus een optreden van Roy Donders is inclusief danseressen!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Roy Donders boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties