0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
TimeMaud

Biografie TimeMaud

TimeMaud is de band rond de fantastische zangeres Maud en is tevens de basis van een geweldige setting. Met naast haar toetsenist Sytze en samen, of in grotere samenstelling, zijn ze wekelijks te vinden op podia door heel NL.

Duo en trio boeken voor scherp tarief

Een super band die de juiste sfeer weet neer te zetten op de meest uiteenlopende gelegenheden en daarom dus ook super multi inzetbaar is.
Staat bekend om haar kwaliteit, enthousiasme, veelzijdigheid en persoonlijke benadering.

Bruiloftband boeken bij Burolivemuziek.nl

Welke formatie je ook boekt, deze past perfect op bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten, ceremonies en borrels en beschikt over een eigen licht en geluid  installatie tot 400 personen.

Allround repertoire

Het mooie aan TimeMaud is, dat je de bandbezetting, het licht & geluid en zelfs het repertoire helemaal op jouw persoonlijke wensen kunt samenstellen. Intiem als duo, jazzy en akoestisch tijdens het diner tot en met een allround party show met TimeMaud XXL!

TimeMaud boeken voor scherpste gage

Voor de meest sfeervolle bruiloften kan er zelfs een losse sessie bijgeboekt worden voor de muzikale ondersteuning van de ceremonie op de bruiloft.

Diverse boekingsmogelijkheden

  • duo : zang en piano
  • trio : zang, toetsen/voetbas, drums & percussie
  • Kwartet : zang, toetsen/voetbas/basgitaar, drums, gitaar, extra zang of saxofoon
  • Kwintet : een combinatie van bovenstaande instrumenten

Kijk ook eens op de bandpagina van TimeMaud.
Ook te boeken voor een sfeervolle ceremonie. Vind hier de info van liefdesliedjes.

Fotocredits: BOJA Photography

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je TimeMaud boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie