0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
TimeMaud

Biografie TimeMaud

TimeMaud is de band rond de fantastische zangeres Maud en is tevens de basis van een geweldige setting.
Naast haar, haar vaste toesenist Sytze en samen, of in grotere samenstelling, zijn ze wekelijks te vinden op podia door heel NL.

Duo en trio boeken voor scherp tarief

Een super band die de juiste sfeer weet neer te zetten op de meest uiteenlopende gelegenheden en daarom dus ook super multi inzetbaar is.
Staat bekend om haar kwaliteit, enthousiasme, veelzijdigheid en persoonlijke benadering.

Bruiloftband boeken bij Burolivemuziek.nl

Welke formatie je ook boekt, deze past perfect op bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten, ceremonies en borrels en beschikt over een eigen licht en geluid  installatie tot 400 personen.

Allround repertoire

Het mooie aan TimeMaud is, dat je de bandbezetting, het licht & geluid en zelfs het repertoire helemaal op jouw persoonlijke wensen kunt samenstellen. Intiem als duo, jazzy en akoestisch tijdens het diner tot en met een allround party show met TimeMaud XXL!

TimeMaud boeken voor scherpste gage

Voor de meest sfeervolle bruiloften kan er zelfs een losse sessie bijgeboekt worden voor de muzikale ondersteuning van de ceremonie op de bruiloft.

Diverse boekingsmogelijkheden

  • duo : zang en piano
  • trio : zang, toetsen/voetbas, drums & percussie
  • Kwartet : zang, toetsen/voetbas/basgitaar, drums, gitaar, extra zang of saxofoon
  • Kwintet : een combinatie van bovenstaande instrumenten

 

Kijk ook eens op de bandpagina van TimeMaud.

Fotocredits: BOJA Photography

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je TimeMaud boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties