0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Drive

Biografie The Drive

The Drive is een pop en rockband uit Nijmegen die op formidable wijze 40 jaar van pop/rock historie speelt. Niet een tribute aan 1 artiest/band maar een tribute aan 40 years of pophistory.

Pop en Rockband boeken of inhuren

Deze oude rotten in het vak zijn begenadigde muzikanten uit bands van weleer. Bekend van o.a. De Thuisband, De Bert Heerink band en de Blues Corporation. En deze toppers spelen nog steeds de sterren van de hemel.

band voor personeelsfeest boeken

Het repertoire is een wilde dollemans rit langs 40 jaar rocksongs. Van The Free linksaf naar The Foo Fighters, dan rechtdoor naar Kings of Leon en met een scherpe bocht naar Status Quo.

The Drive boek je voor scherpste gage

CCR, triggerfinger, Queen, Rolling Stones, ACDC, Led Zeppelin, Billy Idol. Een feest der herkenning.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Drive boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties