0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Stemmingsorkest Kalm Aan

Biografie Stemmingsorkest Kalm Aan

Dit orkest is helaas gestopt. Maar gelukkig is Harold Veenhoven solo doorgegaan. Check zijn pagina. En vind hier meer stemmingsorkesten.

Orkest Kalm Aan is een duo dat bestaat uit  en Jeroen Gelling en bestaat sinds 2014.
Zij spelen een mix van gezellige muziek: Nederlandstalig, Feestmuziek en overwegend piratenhits.

Orkest en duo boeken

Harold Veenhoven wierf in 2006 bekendheid met zijn (piraten) hit ‘Ik Pluk De Sterren Van De Hemel’, welke nog regelmatig te horen is op de noordelijke (geheime) radiostations.

coverbands boeken of inhuren

Jeroen Gelling heeft ook de nodige kilometers ervaring op de podia in Noord Nederland als drummer en zanger. Naast ‘Kalm Aan’ speelt hij nog in de formatie De Soundmakers welke al jaren garant staan voor een feestje.

Stemmingsorkest voor scherpe prijs boeken

Een dorps-, tent- of schuurfeest? en je zoekt een stemmingsorkest die de boel op de kop moet krijgen? dan moet je zeker even met burolivemuziek bellen voor stemmingsorkest Kalm Aan.

Andere stemmingsorkesten vind je hier.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Stemmingsorkest Kalm Aan boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties