0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Trainband

Biografie Trainband

Houd je van een feestje waarbij het dak er af gaat? Ben je niet bang voor zweetplekken onder de oksels of dat je door de vloer stampt? Trainband! Een up-to-date dynamische band, dat in een sneltreinvaart van ieder evenement een bruisend feest maakt. Geen diesellocomotief maar vanaf de eerste klanken een hoge snelheidstrein.

Stemmingsorkest/trio boeken of inhuren

Trainband brengt u allround muziek van o.a. Robbie Williams, Marco Borsato, Anouk, Belle Perez, Celine Dion tot Within Temptation, Alanis Morisette, Skunk en niet te vergeten de meezingers van Jan Smit, Jannes en nog vele andere. De trainband neemt u mee in de hitstory van jaren 60 tot nu.

Voordelig een band boeken

Graag stellen we de band aan u voor:

Jill : toetsen, bas, zang
Saskia : zang
Rogier: drums, zang

Trainband boeken tegen de scherpste prijs

Een compleet feest waarin de muzikanten en zangeres hun hele ziel en zaligheid ingooien om van uw feest een nooit te vergeten feest te maken, mede door het geluid, licht en de verzorgde kleding.

Gerelateerde Coverbands op Burolivemuziek:

Coverparty
Big Bird
Da Vinci
The Young Beethoven

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Trainband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties