0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Euros

Biografie The Euros

The Euros van voorheen 30 Euro Live zijn het beste te omschrijven als een band die begrijpen waar het echt om gaat.
The Euros boeken staat garant voor een show vol met energie en hits en deze worden dus ook “typisch-euros” gebracht: eigenzinnige mash-ups en medleys.

Interactieve hitmachine

Met ieder jaar meer dan 100 optredens in binnen- en buitenland, waaronder in Afghanistan, Oostenrijk en Belgie, maar ook op de Nijmeegse Vierdaagse, Festyland en De Zwarte Cross laten The Euros zien dat ze alle podia aankunnen.

Coverbands boeken voor scherp tarief

The Euros brengen een dynamische show in een decor van Ledwalls, CO2 kanonnen en nog vele meer verrassingen.

Verrassender, muzikaler en enthousiaster dan ooit tevoren: The Euros spelen de haringen uit de tent en komen er lachend mee weg. En gelachen wordt er!

Bekende band boeken voor scherpste gage

Naast een zondvloed aan hits zorgt dit powertrio met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak. Betrap jezelf op het bespelen van de luchtgitaar, zing de longen uit je lijf, en geniet voor de verandering eens van een waanzinnig trio zonder schuldgevoel..!

top bands boeken

The Euros staan klaar om je hart te veroveren.
Ze zijn de garantie voor een brute show, volgeramd met meer dan 120 superhits uit heden en verleden, en dat alles verpakt in de meest eigenzinnige medleys en mash-ups!!

TOP muzikanten

The Euros zijn:

David Bakker, Guitars/Bass/Vocals
Peter Bakker, Piano/Hammond/Synthbass/Vocals
Michiel Bütterhoff, Drums/Vocals

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Euros boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties