0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Coverparty

Biografie Coverparty

Coverparty is een professionele band bestaande uit een zanger & zangeres en vier zeer goed op elkaar ingespeelde muzikanten.

Coverparty

De band wordt regelmatig geboekt op particuliere feesten, bedrijfsfeesten en openbare optredens door heel Nederland. Het succes van Coverparty heeft te maken met de muzikale kwaliteit, de ruime podiumervaring,

allround coverband tegen scherpste prijs

Jullie gasten zullen gegarandeerd nog lang napraten over het optreden op jullie feest. Coverband COVERPARTY is er in gespecialiseerd om elk soort feest tot een groot succes te maken en tovert ook jullie bruiloft(feest), bedrijfsfeest, openbaar feest of verenigingsfeest om tot een onvergetelijke gebeurtenis.

verrassend repertoire

Coverband COVERPARTY is een weergaloze band met een verrassend repertoire vol met lekkere hits, een hoog energieniveau en goede muzikanten. Samen met jullie publiek bouwt coverband COVERPARTY een optreden vakkundig op tot een feest om nooit te vergeten.

Coverband boeken

Coverband COVERPARTY speelt een aanstekelijke mix van pop, rock, jazz, funk, soul, Nederlandstalige muziek, dance- en discohits.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Coverparty boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties