0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Parttime

Biografie Parttime

Parttime is een gedreven 3 mans-formatie uit het Gelderse Druten en vertaalt elk optreden in een echte performance. Ge- en bedreven muzikanten die spelen met heel veel plezier en dat is te horen! Veel humor, een vriendelijke houding en verzorgde kleding zorgen voor een goede presentatie.

allround stemmingsorkest

Door hun brede repertoire dat geschikt is voor zowel het jonge als het oudere publiek en bestaat uit covers van de afgelopen 5 decennia, zijn ze multi inzetbaar op bruiloften, partijen, personeelsfeesten, dansavonden, braderieën, kermissen, carnaval en staan garant voor een geslaagd feest.

gezellig allround repertoire

Parttime brengt o.a. hits uit de jaren 70, 80, 90, 2000 t/m heden, soms samengevoegd in pakkende medleys. En regelmatig word het repertoire ge-update en zo zijn recentelijk hits van Snollebolleke, Klubb3, Tino Martin en André Hazes Jr toegevoegd.

coverband voor scherp gage boeken

Daarnaast beschikt dit stemmingsorkest over een moderne en professionele apparatuur dat zorgt voor een perfecte geluidskwaliteit, waarbij een acceptabel geluidsniveau een belangrijke rol speelt.

Gedreven muzikanten

Kortom….. Trio Parttime….Een coverband met ervaring, dynamiek, enthousiasme en bovenal gezelligheid.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Parttime boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie