0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Parttime

Biografie Parttime

Parttime is een gedreven 3 mans-formatie uit het Gelderse Druten en vertaalt elk optreden in een echte performance. Ge- en bedreven muzikanten die spelen met heel veel plezier en dat is te horen! Veel humor, een vriendelijke houding en verzorgde kleding zorgen voor een goede presentatie.

allround stemmingsorkest

Door hun brede repertoire dat geschikt is voor zowel het jonge als het oudere publiek en bestaat uit covers van de afgelopen 5 decennia, zijn ze multi inzetbaar op bruiloften, partijen, personeelsfeesten, dansavonden, braderieën, kermissen, carnaval en staan garant voor een geslaagd feest.

gezellig allround repertoire

Parttime brengt o.a. hits uit de jaren 70, 80, 90, 2000 t/m heden, soms samengevoegd in pakkende medleys. En regelmatig word het repertoire ge-update en zo zijn recentelijk hits van Snollebolleke, Klubb3, Tino Martin en André Hazes Jr toegevoegd.

coverband voor scherp gage boeken

Daarnaast beschikt dit stemmingsorkest over een moderne en professionele apparatuur dat zorgt voor een perfecte geluidskwaliteit, waarbij een acceptabel geluidsniveau een belangrijke rol speelt.

Gedreven muzikanten

Kortom….. Trio Parttime….Een coverband met ervaring, dynamiek, enthousiasme en bovenal gezelligheid.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Parttime boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties