0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Harmonyshakers

Biografie The Harmonyshakers

Zij bieden namelijk alles wat u zoekt. Want u kunt aangeven hoe u het wilt. Wilt u de hele avond Nederlandstalige muziek? Dat kan.
Wilt u juist geen Nederlandstalige muziek? Dat kan ook. Wilt u dat het lekker zacht en als achtergrond klinkt?

Allround repertoire op verzoek

De band speelt op verzoek geheel akoestisch. Wilt u dat het juist knalt en overweldigend klinkt? De band speelt ook compleet versterkt zo hard als u wilt. Of misschien een combinatie? Eerst akoestisch, bijvoorbeeld als inloopmuziek bij een bruiloft, of als ontvangst bij de voordeur? Ook dat is mogelijk.

Dé Perfecte bruiloftband

Heeft u geen podium? De Harmonyshakers hebben niet zo veel ruimte nodig. Heeft u wel een groot podium? Dan wordt die ook optimaal gebruikt want dan kan de band lekker springen en bewegen. Wilt u graag dat de band er chique uitziet? Dan komt de band strak in pak inclusief stropdas.

Band voor scherp tarief boeken

De Harmonyshakers zijn een trio. Maar wilt u toch graag een zangeres erbij? Zelfs dat is geen probleem.

Het repertoire is zo breed dat er ingespeeld kan worden op de wensen van het publiek. De band speelt dus niet een vaste set nummers maar er wordt gekeken naar wat goed aanslaat en waar lekker op gedanst of op meegezongen wordt. En er is altijd interactie met het publiek! Mits u dat liever niet hebt. Want het is uw feest!

The Harmonyshakers is er ook in een versie met een zangeres. Deze band heet Energy

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Harmonyshakers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties