0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Stemmingsorkest Duo Please

Biografie Stemmingsorkest Duo Please

Duo Please bestaat uit Klaas en Albert (Drums, Keyboards en zang)  en zitten al ruim veertig jaar in het entertainment vak waarbij ze menig feest opgeluisterd met hun muziek.

Stemmingsduo boeken

Vooral in de regio zuidwest Drenthe, zijn ze heel bekend waardoor ze voor een (boeren) bruiloft, personeelsfeest of dansavond zeer zeker zijn aan te bevelen.

De geluidssterkte wordt volledig naar uw wensen aangepast. Als ze in het dialect zingen dan gebeurd dat vaak op een ludieke, maar respect volle manier met vele Drentse, Groningse maar ook de Duitse liedjes.

Uitgebreid gezellig repertoire

Het repertoire is bijzonder gevarieerd en bevat o.a. bekende Nederlandse en Engelstalige nummers. De laatste jaren hebben ze zich steeds meer op het stijldansen toegelegd.

Ze hebben zelfs danslessen genomen om zich meer te verdiepen in de dans. Het repertoire bestaat dan ook uit oude dansen, Line dance, balroom, latin speciale dansen maar ook de hedendaagse muziek gaan ze natuurlijk niet uit de weg.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Stemmingsorkest Duo Please boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties