0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Stemmingsorkest The Soundmakers

Biografie The Soundmakers

Dit stemmingsorkest is helaas gestopt met spelen. Vind hier een passend alternatief.

Duo The Soundmakers is een geweldig stemmingsorkest uit Drenthe en bestaan uit vader en zoon Peter en Jeroen Gelling. Vader Peter speelt toetsen en is de zanger van de band en zoon Jeroen is drummer.

Stemmingsorkest boeken of inhuren

Het duo speelt al ruim 15 jaar met elkaar samen en hoewel het orkest hobby matig optreed staat de agenda wel ieder weekend propvol. Maar dat kan ook niet anders als je kijkt naar de verzorgdheid van de techniek.

Boek een band

Het orkest heeft zoals veel stemmingsorkesten een zeer breed repertoire. Van easy listening, mooie ballades, swingende blues, rock ’n roll, disco en natuurlijk gezellige Hollandse meezingers.

Band boeken of inhuren

Het is dan ook zeer geschikt voor een gezellige bruiloft, receptie, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest. Het repertoire word afgestemd op de gelegenheid en sfeer. Een juiste mix van nummers.

Stemmingsorkest The Soundmakers boeken

Jeroen is tevens drummer in de formatie Kalm Aan van piraten zanger Harold Veenhoven. 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Stemmingsorkest The Soundmakers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties