0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Hot Town

Biografie Hot Town

Hot Town is niet zomaar een band; het is een totaal beleving waarbij muziek, licht, choreografiën en entertainment alle zintuigen prikkelen.

TOP muzikanten en ervaring

De uiterst professionele muzikanten weten als geen ander een show neer te zetten en zijn zeer experienced met internationale ervaring bij o.a.
MTV, Candy Dulfer, Robin Thicke, David Foster, Anouk, Urban Dance Squad en vele anderen.

Uitgebreid repertoire

In een show van Hot town volgen de grootste hits elkaar in rap tempo op.
Van lekkere meezingers tot  ‘dancy’ beats met een show waar je U tegen zegt. Hot Town maakt er een onvergetelijke happening van die je wensen en verwachtingen op alle fronten overtreft.

Heerlijk professionele show

Hot Town is volledig op maat voor uw feest te maken; Van kleine bezettingen tot complete showconcepten met een doordacht lichtplan: niets is onmogelijk. Hot Town speelt op bedrijfsfeesten, festivals, particuliere feesten en gala’s in binnen- en buitenland.

Spraakmakend show spektakel

Werkelijk álles kan en niets is te gek.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Hot Town boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties