0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
La Fiesta

Biografie La Fiesta

La Fiesta is de ultieme kleurrijke allroundband die een spectaculaire show maakt met partymuziek, zodat elk feest een groot succes wordt. Ze bieden het publiek een diversiteit aan stijlen zoals disco/danceclassics, soul, reggae, R&B en latin ritmes zoals salsa, bachata en merengue.

Kleurrijke allroundband

De band staat voor een feestelijke avond met alleen de allerbeste hits en medleys. Het feest met herkenning van klassieke hits en actueel repertoire staan garant voor een geslaagd feest. Het geheim van La Fiesta is simpel: professioneel, maatwerk en met plezier het publiek vermaken. Een band die beseft dat alles draait om gezelligheid, de gelegenheid en de gasten: met La Fiesta is het altijd feest!

La Fiesta boeken

La Fiesta wordt vaak geboekt voor nationale en internationale festivals, openbare evenementen, privéfeesten en bedrijfsfeesten. Ook over de grens (België, Duitsland, Suriname en zelfs in Saoedi-Arabië!) zijn ze enorm populair. In het Holland Casino Amsterdam, Den Haag en Rotterdam is La Fiesta al meer dan 10 jaar een graag geziene act, met het hoogste aantal bezoekers op een feestavond!
De formatie bestaat uit zes professionele muzikanten met uitstekende vocale en instrumentale kwaliteiten. Aangevuld met een sublieme geluids- en lichtshow resulteert dit in entertainment van de bovenste plank. Met hun groovy muziek brengt La Fiesta het publiek in een feestelijke stemming. De muzikanten zijn afkomstig uit West-Indië, Nederland, Kaapverdië en Suriname.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je La Fiesta boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,3

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie