0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Back in the Groove

Biografie Back in the Groove

Back in the Groove is een negen mans/vrouws spetterende disco, soul & dance formatie.
Opgericht in 1999 door een groep enthousiaste en ervaren muzikanten die kwalitatief hoogwaardige muziek wilden maken.
Natuurlijk werd daarbij het speelplezier niet vergeten.  Back in the Groove speelt regelmatig op feesten, in muziekcafés, op evenementen of andere happenings waar behoefte is aan een spetterende live act.

Sensationeel, spetterend en met muzikale hoogtepunten

Zonder overdrijven mogen de optredens omschreven worden als: sensationeel, spetterend en met muzikale hoogtepunten. De performance, muziekkwaliteit en het geluid kunnen professioneel genoemd worden. En altijd worden de optreden met veel enthousiasme gebracht. Dit getuige de vele enthousiaste reacties op hun optredens.

Repertoire

Back in the Groove heeft een repertoire van inmiddels 100 nummers. Van disco en soul tot (Nederlandstalige) pop en funk. Als de muziek maar dansbaar is, is het geschikt voor Back in the Groove is het motto. Zij spelen uitsluitend nummers die zij leuk vinden en waarvan ze weten dat die aanslaan bij (een groot) publiek. Voor elk wat wils.

Bezetting

Back in the Groove bestaat uit twee leadzangeressen, toetsenist, bassist, drummer, gitarist en een complete blazerssectie bestaande uit: trompet, trombone en saxofoon.

Bijzonderheden

De band neemt een cd-speler mee, zodat in de pauze goede muziek kan worden gedraaid. Back in the Groove komt het beste tot zijn recht op een speeloppervlakte van tenminste 5 bij 4 meter.

 Backinthegroove.saxDJ en sax
Op speciaal verzoek speelt onze saxofonist één of een aantal nummers mee met onze geluidsman en DJ. Saxofonist Remco wordt regelmatig gevraagd om mee te spelen met DJ’s en heeft zich gespecialiseerd in lounge en dance nummers van het beroemde label Hed Kandi die hij voorziet van funky saxpartijen.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Back in the Groove boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,3

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie