0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Back in the Groove

Biografie Back in the Groove

Back in the Groove is een negen mans/vrouws spetterende disco, soul & dance formatie.
Opgericht in 1999 door een groep enthousiaste en ervaren muzikanten die kwalitatief hoogwaardige muziek wilden maken.
Natuurlijk werd daarbij het speelplezier niet vergeten.  Back in the Groove speelt regelmatig op feesten, in muziekcafés, op evenementen of andere happenings waar behoefte is aan een spetterende live act.

Sensationeel, spetterend en met muzikale hoogtepunten

Zonder overdrijven mogen de optredens omschreven worden als: sensationeel, spetterend en met muzikale hoogtepunten. De performance, muziekkwaliteit en het geluid kunnen professioneel genoemd worden. En altijd worden de optreden met veel enthousiasme gebracht. Dit getuige de vele enthousiaste reacties op hun optredens.

Repertoire

Back in the Groove heeft een repertoire van inmiddels 100 nummers. Van disco en soul tot (Nederlandstalige) pop en funk. Als de muziek maar dansbaar is, is het geschikt voor Back in the Groove is het motto. Zij spelen uitsluitend nummers die zij leuk vinden en waarvan ze weten dat die aanslaan bij (een groot) publiek. Voor elk wat wils.

Bezetting

Back in the Groove bestaat uit twee leadzangeressen, toetsenist, bassist, drummer, gitarist en een complete blazerssectie bestaande uit: trompet, trombone en saxofoon.

Bijzonderheden

De band neemt een cd-speler mee, zodat in de pauze goede muziek kan worden gedraaid. Back in the Groove komt het beste tot zijn recht op een speeloppervlakte van tenminste 5 bij 4 meter.

 Backinthegroove.saxDJ en sax
Op speciaal verzoek speelt onze saxofonist één of een aantal nummers mee met onze geluidsman en DJ. Saxofonist Remco wordt regelmatig gevraagd om mee te spelen met DJ’s en heeft zich gespecialiseerd in lounge en dance nummers van het beroemde label Hed Kandi die hij voorziet van funky saxpartijen.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Back in the Groove boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties