0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Soulband Capital S

Biografie Soulband Capital S

Een 12 koppige soulformatie uit delft die van ieder optreden een fantastische swingend optreden maakt. Dat is Soulband Capital S. In een show vol energie en enthousiasme weten de ervaren muzikanten iedereen aan het dansen te krijgen.

Soulband boeken of inhuren

De band speelt een variatie van de allerbeste herkenbare soul, funk en disco. Van bekende klassiekers tot uiterst groovy pareltjes. Zing en swing mee op de klanken van deze professionele coverband.

Boek een coverband

Voor de strakke ritmes en melodieën staat een heerlijke groovy 4 mansformatie ritmesectie. De kracht van de soul word eruit geblazen door 5 blazers. En op front staan 2 prachtige zangeressen en een fantastische zanger.

Samen is dit dé coverband voor een heerlijk avondje soul, disco en funk klassiekers. 
Na 5 keer op rij gewonnen te hebben bij de clash of the Coverbands Benelux Edition gaf de band in 2017 een spectaculair optreden in Paradiso in Amsterdam.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Soulband Capital S boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties