0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Baoema

Biografie Baoema

Baoema brengt authentieke Afrikaanse muziek met twee gitaren, basgitaar en meerstemmige vocalen. Dit alles ondersteund met drums, sabar en djembé.

Afrikaanse muziek boeken of inhuren

Afrikaanse,  swingende muziek in allerlei stijlen. Muziek om naar te  luisteren en om op te dansen. De band bestaat uit vier bandleden en kan aangevuld worden met drums en een dansact door één of meerdere Afrikaanse danseressen. 

Swingende band

Met leadzanger/frontman Basile Maneka die groot gevoel heeft voor performance is elk optreden een feest. Swingend en sprankelend.
Bezetting: Basile Maneka – zang/gitaar, Moussé Pathé – Percussie,  Marcello Roosenstein – gitaar, Oeds Bouwsma – basgitaar /zang.

Baoema boek je voor scherpste gage

Multi inzetbaar op de meest uiteenlopende feest en bel voor een op maat gemaakt voorstel.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Baoema boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties