0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
DrumZ

Biografie DrumZ

DrumZ bestaat uit de 5 slagwerkers Michael Beugels, Maurice Suijkerbuijk, Mark Rooding, Roy Suijkerbuijk, Chris Luijten en 1 basgitarist Roy Blezer.
Samen hebben deze heren aardig wat ervaring, de één geeft een opleiding in slagwerk en de anders is meerder maal Nederlands kampioen geweest, Deze heren weten dus wel waar ze mee bezig zijn.

Oprichting

Mark, Roy, Maurice en Chris kennen elkaar sinds Chris instructeur was bij de Fanfare St. Barbara te Sittard. Michael heeft Chris leren kennen als leraar percussie van zijn zoon. Na lang met de gedachte rond gelopen te hebben om een eigen slagwerkformatie te beginnen heeft Chris dit idee voorgelegd aan de andere heren die meteen enthousiast waren. Na 2 kleine optredens gedaan te hebben wisten ze het zeker, dit smaakt naar meer.

DrumZ L!ve

Het idee was om een show in elkaar te zetten waar diverse muziekstijlen in naar voren zouden komen zonder dat hiervoor stemgeluid gebruikt zou worden.
Maar het moest wel speelbaar zijn voor 5 slagwerkers en puur instrumentaal, om hier toch echt de geschikte sound van te maken hadden ze nog iets extra’s nodig, een basgitartist.
Dit is waar Roy Blezer komt kijken, een pupil van Chris als slagwerkdocent die ook een voorliefde heeft voor het spelen van de basgitaar.
De theatershow DrumZ L!ve is geboren.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je DrumZ boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie