0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
DrumZ

Biografie DrumZ

DrumZ bestaat uit de 5 slagwerkers Michael Beugels, Maurice Suijkerbuijk, Mark Rooding, Roy Suijkerbuijk, Chris Luijten en 1 basgitarist Roy Blezer.
Samen hebben deze heren aardig wat ervaring, de één geeft een opleiding in slagwerk en de anders is meerder maal Nederlands kampioen geweest, Deze heren weten dus wel waar ze mee bezig zijn.

Oprichting

Mark, Roy, Maurice en Chris kennen elkaar sinds Chris instructeur was bij de Fanfare St. Barbara te Sittard. Michael heeft Chris leren kennen als leraar percussie van zijn zoon. Na lang met de gedachte rond gelopen te hebben om een eigen slagwerkformatie te beginnen heeft Chris dit idee voorgelegd aan de andere heren die meteen enthousiast waren. Na 2 kleine optredens gedaan te hebben wisten ze het zeker, dit smaakt naar meer.

DrumZ L!ve

Het idee was om een show in elkaar te zetten waar diverse muziekstijlen in naar voren zouden komen zonder dat hiervoor stemgeluid gebruikt zou worden.
Maar het moest wel speelbaar zijn voor 5 slagwerkers en puur instrumentaal, om hier toch echt de geschikte sound van te maken hadden ze nog iets extra’s nodig, een basgitartist.
Dit is waar Roy Blezer komt kijken, een pupil van Chris als slagwerkdocent die ook een voorliefde heeft voor het spelen van de basgitaar.
De theatershow DrumZ L!ve is geboren.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je DrumZ boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties