0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Para Percussion

Biografie Para Percussion

Para Percussion bestaat uit een viertal artiesten; Steven Brezet een percussionist, Bas van der Gevel een latin/house DJ, Ben Rodenburg een saxofonist en last but not least Ebby Drenthe een zangeres.
Samen zorgen zij voor een swingend optreden dat begint met een lekker deuntje van de DJ waarna iedereen één voor één invalt tot alle vier samen een ritmische song  maken.

Muziekstijl

Zoals je misschien al verwacht met een latin/house DJ speelt deze groep voornamelijk Latijnse, Braziliaanse en Afrikaanse ritmes met een relaxed house beat er onder.
De optredens zijn een soort battle tussen de vier artiesten die door de zaal lopen, waardoor ze interactief bezig zijn met het publiek wat altijd voor leuke en enthousiaste reacties zorgt.

Ervaren

Als je deze groep ziet en hoort spelen zal je waarschijnlijk denken dat ze jarenlange ervaring samen hebben en alles van tevoren op elkaar is afgestemd.
Echter niets is minder waar, het grootste deel van de optredens door deze ritmische topgroep zijn gebaseerd op improvisatie, Hierdoor is geen enkel optreden hetzelfde!

Andere percussiegroepen zijn o.a.

Hypercussion
Slagerij van Kampen

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Para Percussion boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties