0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Timbazo

Biografie Timbazo

Timbazo is een latin-band bestaande uit 13 artiesten waaronder; drie zangers, drie percussionisten, bassist, pianist, vijf blazers en bandleider Nils Fischer.

Genre

De muziek die gespeeld word door deze internationale groep is een mix van Cubaanse timba, Jazz en ‘Salsa dura’.
Nils Fischer, oprichter van de band, is zelf één van Europa’s beste percussionisten, hij koos in zijn bezetting 3 fantastische salsa zangers waarmee hen eerste album ‘¡Gracias Joe Cuba!’ door internationale pers gekozen werd tot beste salsa album van het jaar!

Reviews

Oor:  ‘Met een hopelijk broeierige zomer op komst is dit verreweg de meest gevarieerde en beste Latijnse dansplaat van het moment’.

De Telegraaf: “Nils Fischer & Timbazo is een aanrader, de muziek knalt letterlijk je voorjaarsdip weg.

Het is moelijk stilzitten bij de jazz, de salsa dura en de Cubaanse timba, voetjes van de vloer en dansen, dansen dansen maar!”

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Timbazo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties