0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Hypercussion

Biografie Hypercussion

Al 17 jaar zorgt deze groep slagwerkers voor knallende optredens waarbij het publiek niet stil kan blijven staan.
Als u op zoek bent naar een bijzondere act waar nog lang over gesproken zal worden bent u hier aan het juiste adres!

Ritmisch

Het draait allemaal om ritmische hoogstandjes die uitgevoerd worden door een grote groep percussionisten die allemaal ergens op slaan.
Grote trommels voor de bas, drumpads, stokjes etc. verschillende ritmes zorgen ervoor dat de muziek continue veranderd!

Flexibele variaties

Hypercussion speelt verschillende acts die allemaal te maken hebben met slagwerk, zo is er altijd een act die past bij de gelegenheid die u in gedachten heeft.

Percussie band boeken

Het repertoire bevat o.a. Afrikaans, Braziliaans en Amerikaans slagwerk die allemaal door de groep zelf geschreven zijn, de kans dat u dit al eerder heeft gehoord is dus erg klein, tenzij u hypercussion al vaker heeft gezien natuurlijk.
Ze spelen op o.a. concerten, openingen, bedrijfsfeesten, bruiloften en braderieën en zijn ook samen te boeken met samba danseressen om de sfeer nog net iets gezelliger te maken!

Andere slagwerkgroepen zijn o.a.;

Slagerij van Kampen
Para percussion

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Hypercussion boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties