0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Lady’s Hardware

Biografie Lady’s Hardware

Wat in september 2001 ooit begon als een soort van grap is nu, anno 2016 uitgegroeid tot een professionele slagwerkgroep.

Percussie en slagwerk boeken

Lady’s Hardware past prima in het rijtje van illustere slagwerkgroepen. Lady’s Hardware haalt haar inspiratie onder andere uit de muziek van bijv.: STOMP en SLAGERIJ VAN KAMPEN.

Damesgroep

Nu zo’n 15 jaar later later, staat er een groep goed getrainde dames met pit, passie en een uitstekend gevoel voor ritme en choreografie.
Hun credo is: ‘Alles heeft een ritme’ blijkt elke keer weer, met stevig en opzwepend slagwerk in combinatie met een stoere uitstraling en dito show.

Opzwepende ritmes

Lady’s Hardware is een enthousiaste en stoere groep vrouwen en die tientallen optredens per jaar verzorgen in diverse settings en verschillende gelegenheden.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Lady’s Hardware boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties