0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Heeren van het Goede Leven

Biografie De Heeren van het Goede Leven

Met De Heeren van het Goede Leven boek je een ambachtelijk akoestisch trio die jou op reis meeneemt langs oude stijlen jazz, roerige rock ’n roll en pop. Dit alles op cabareteske wijze gebracht.

Akoestisch trio boeken

Laat je meevoeren op cabareteske wijze door de gangen van poëtische spinsels van Neerlandsch meest getalenteerde volksschrijvers van de laatste 100 jaar. Zonder overschreeuwend materiaal.

Boek een band

Een swingende bas en strak gespeelde gitaren zorgen voor een solide basis waarop een krachtige meerstemmige samenzang kan excelleren. Rekent u op een verrassend, verfrissend vermakelijkheidstrio, dat zich immer in verschijningsvorm en repertoirekeuze aanpast aan de sfeer van het gedruis.

Akoestische muziek

De sfeer wordt na de spreekwoordelijke uitwisseling van de gebruikelijke vonken tot atmosferische hoogten gedreven… De Heeren laten U de romantiek van weleer beleven. Vanzelfsprekend doen zij dit op de meest ambachtelijke wijze , zonder overschreeuwend materiaal.

Boek De Heeren van het Goede Leven

De Heeren bieden u akoestisch genot, gestoeld op een eeuw muzikaal vermaak!  Een top mobiele livemuziek act.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Heeren van het Goede Leven boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties