0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Koudumer Hofkesjongers

Biografie De Koudumer Hofkesjongers

De Koudumer Hofkesjongers is een 19 persoons dweilorkest dat ooit in 1981 begonnen is als blaaskapel bestaat momenteel uit trompetten, baritons, trombones, bassen en natuurlijk het slagwerk.

dweilorkest en looporkest boeken of inhuren

De naam hebben ze te danken aan de appelbomen in de pastorietuin van Koudum. Vroeger ging men vaak naar deze tuin om appels te “stelen”, en in de Friese volksmond wordt dit “hofkesjongen” genoemd.

Koudumer Hofkesjongers boeken voor scherp gage

In ruim 30 jaar bestaan zijn er vele optredens geweest en het meest spraakmakende is waarschijnlijk wel het optreden in het Engelse Chipping Campden voor een pharmaceutisch bedrijf in 2009.

Allround repertoire en multi inzetbaar

Tegenwoordig kent iedereen de Koudumer Hofkesjongers  van het jaarlijks terugkerende zomerse zeilevenement in Friesland, de IFKS.

Van carnaval tot bruiloft, het maakt niets uit, geen feest is de Hofkesjongers te gek!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Koudumer Hofkesjongers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties