0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
De Útlopers

Biografie De Útlopers

De Útlopers is een dweilorkest uit Friesland / Sneek en ze bestaan sinds augustus 2009 en daarmee is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan.

dweilorkest boeken of inhuren

Al jaren was het een idee van een aantal van de vijftien muzikanten om een dweilorkest op te richten. Maar zoals vaak bij dat soort projecten, bleef het bij een luchtkasteel.

Instrumentaal looporkest

Na deelname aan het Wereld Muziek Concours (WMC) in 2009 met Drum- en showfanfare Advendo (waar 80% van de bandleden hun roots hebben) in Kerkrade, speelden enkele leden aan het einde van de dag bij wijze van een geintje nog een korte jamsessie.

De Útlopers boeken voor scherpste gage

Toen was het zeker. Ze gingen een dweilorkest beginnen, en rap ook. Binnen 2 maanden werd er een bezetting gemaakt, geoefend en er kwamen zelfs al aanvragen binnen.

De Útlopers spelen tegenwoordig zo’n 50 keer per jaar tijdens talloze evenementen, feesten en zelfs op bruiloften.

Multi inzetbaar looporkest

Zo speelden de vijftien heren twee keer tijdens het TROS muziekfestival, maakten ze diverse keren feest tijdens de EK- en WK-afstanden schaatsen in het Thialf stadion in Heerenveen en speelden ze voorafgaand en tijdens de pauze van de KNVB-bekerwedstrijden van Ajax en AZ.

Nederlands kampioen dweilorkest

In 2015, 2016 én 2017 werden ze Nederlands kampioen door de Bemmelse Dweildag te winnen. In 2016 hebben de Útlopers hun eerste internationale kampioenstitels binnen weten te slepen. Ze werden namelijk Belgisch kampioen in Halle en tijdens de EURO musiktage in het Duitse Bösel hebben ze de Showklasse gewonnen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Útlopers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie