0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
McDixie Swing orkest

Biografie McDixie Swing Orkest

McDixie Light staat er om bekend sfeer te maken op ieder feest of evenement. Vier gezellige heren spelen en zingen de vrolijkste dixieland die aanstekelijk werkt op de beweegspieren van het publiek. McDixie Light is daarom prima geschikt voor muzikale opluistering.

Looporkest boeken of inhuren

Dat kan als looporkest of op een vaste plek of podium. De Happy Dixieband speelt energiek, opvallend en op de voorgrond als reuring en vermaak gewenst zijn. Voor op een receptie of een feestdiner kan het op aangenaam geluidsniveau tot zelfs fluisterzacht. McDixie Light, succes verzekerd!

Dixieland band voor scherp gage

‘Nieuwe Stijl Dixieland’, dat is het credo van de muzikanten van looporkest McDixie Light die een absoluut gevoel hebben voor sfeer en vermaak.
Zij spelen een voor iedereen herkenbaar repertoire in dixie-stijl.

Breed inzetbaar

Zeer geschikt voor op markten, braderieën, winkelcentra, bedrijfsfeesten, festivals, jubilea, themafeesten, bruiloften, tuinfeesten, … u organiseert en wij spelen!

Diverse settings

Van one man band tot 5/6 persoonsformatie. Alles is wat dat betreft mogelijk.
Een eigen huisorkest met logo van uw bedrijf op de hoes van de sousafoon? Geen probleem

Outfits

Werkelijk ontelbare outfits zijn in het bezit van McDixie Light orkest. U geeft maar aan in welk outfit u het wenst. Van smoking, Hollands, clown, zwarte pieten, voetbal/Oranje, paashaas of Dixie Toppers. Het is allemaal mogelijk.

New Orleans Funeral

Treurige klanken van een New Orleans dixielandorkest schallen over de begraafplaats, het is “St. James Infirmary”, het orkest loopt mee met de familie die hun dierbare naar een laatste rustplaats brengen.
Als  de ceremonie is afgelopen barst het orkest uit in een uitbundige ode aan het goede leven dat de overledene heeft geleefd.

afscheid

Na het afscheid klinkt “When the Saints” en onder die noten loopt het orkest terug met de familie. Dit is al meer dan een eeuw traditie in New Orleans.

De McDixie muzikanten hebben ruime ervaring op het gebied van uitvaarten. Bij zowel begrafenissen als crematies kunnen wij muzikaal onze bijdrage leveren aan een mooi, waardig en stijlvol afscheid.
Natuurlijk kan het muzikale programma op uw wensen worden afgestemd.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je McDixie Swing orkest boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties