0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Zwarte pieten band

Biografie Zwarte pieten band

De Zwarte pieten band is dé band voor Sinterklaas. Lopend door het (winkel)centrum, binnen of buiten. Het maakt niet uit. Met een zeer groot repertoire aan de allerleukste Sinterklaasliedjes is dit dé band.

looporkesten  en mobiel muziek boeken of inhuren

Dit looporkest is al vele jaren een graag geziene gast op diverse Sinterklaasintochten door heel NL. Maar uiteraard ook zeer geschikt als voorprogramma van een Sinterklaasshow.

Voordelig boeken van (cover)bands en artiesten

Breed repertoire van Sinterklaas meezingliedjes. Maar ook zeker van (oud)Hollandse liedjes en kinderliedjes. Het word zeker gezellig met deze band. 

Pietenband boeken voor scherpste gage

Deze pietenband word gebracht door een zeer ervaren dixieland looporkest. Dus niet te verwarren met een dweilorkest waarbij niet gezongen word. Dit is muzikaal entertainment ten top!

thema artiesten voor feesten

De formatie mogelijkheden zijn groot. Van solo tot 6 personen en complete podium band.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Zwarte pieten band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties