0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Potpourri looporkest

Biografie Potpourri looporkest

Een potpourri is een geurig mengsel van natuurlijke bestanddelen. Het Potpourri looporkest is een gezellig mengsel van de meest uiteenlopende muziekgenres in diverse talen.

Looporkesten boeken of inhuren

Deze zeer ervaren muzikanten verzorgen op de meest uiteenlopende feesten een onuitputtelijk repertoire instrumentale muziek en liederen uit zoveel mogelijk landen.

bands boek je simpel online

Stijl met een dikke vette knipoog. Theatraal worden de smartlappen, tranentrekkers, Franse Chansons, vrolijke meezing en meedoe liedjes gebracht. Meedoen en meezingen gaat vanzelf.

band of artiest boeken

Dit multi talentvolle kwartet (of andere formaties) is overal inzetbaar. Van een gezellige receptie tot een bruiloft, personeelsfeest, privéfeest of een smartlappenfestival.

Potpourri looporkest boeken voor scherpste gage

Deze formatie is volledig op maat in te zetten in diverse outfits. Van klein intiem met 1 persoon tot een waar smartlappenfeest met 5 personen. U zegt het maar.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Potpourri looporkest boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties