0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
de Menaemer Feintsjes

Biografie de Menaemer Feintsjes

Dweilorkest de Menaemer Feintsjes is meer dan 10 jaar een begrip in Friesland en (verre) omstreken. Gemiddeld treden ze 38 keer per jaar door het hele land (en ver daarbuiten) op met één zekerheid, in alle gevallen gaat het dak eraf! Niet voor niets is hun leus: “Als het feest moet zijn!”

dweilorkest boeken of inhuren

Sfeer staat bovenaan, maar ook de uitdaging om muzikaal uitdagende en verfrissende arrangementen te spelen. Zo waren de Menaemer Feintsjes al meerdere keren succesvol op diverse festivals waaronder zelfs 3 maal Nationaal Kampioen Dweilorkesten.

de Menaemer Feintsjes boek je voor scherpste gage

Het repertoire bestaat uit een breed spectrum in de muziek, van carnavalskrakers tot popmuziek, en van Ray Charles tot Melrose.
Alle muziek die nodig is voor een lach en een traan maar bovenal een super gezellig feest!

bands boek je simpel online

De Menaemer Feintsjes zijn voor iedere gelegenheid te boeken, groot en klein. Niet voor niets is onze leus: “Als het ECHT feest moet zijn!”

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je de Menaemer Feintsjes boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties