0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Big Fun Band

Biografie De Big Fun Band

De Big Fun Band is een veelzijdige Big Band. De band bestaat uit 18 muzikanten die zich in elke muziekstijl thuis voelen: Jazz, Soul, Pop, Latin, enz.
En met een uiteenlopend en afwisselend repertoire multi inzetbaar op bv. jazzfestivals, bedrijfsfeesten, jazz clubs, grote bruiloften, dansavonden of gewoon in de kroeg.

North Sea Jazz festival

De Big Fun Band is een terugkerende gast bij North Sea Jazz Round Town in Rotterdam, als opwarmer voor het North Sea Jazz Festival en recent verzorgde de band ook de muzikale omlijsting van het International Film Festival Rotterdam bij de Stadsbrasserie Rotterdam.

Jazz band boeken voor scherp gage

Tijdens het International Big Band Festival in Berlijn won de band een tweede prijs.
De dirigent van de Big Fun Band is Jeroen Schippers, solotrompettist van de Marinierskapel.

Multi inzetbaar en breed repertoire

Het repertoire bevat uiteraard bigbandstandards van Duke Ellington, Count Basie en Frank Sinatra, maar ook bigbandbewerkingen van poppy stukken van Christina Aguilera, Amy Winehouse, Earth Wind & Fire, ABBA, Michael Jackson, Queen, Chaka Khan en zelfs Beethoven.

De Big Fun Band kan dus een passend repertoire bieden bij iedere gelegenheid.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Big Fun Band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties