0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Heegemer Dekdweilers

Biografie De Heegemer Dekdweilers

De Heegemer Dekdweilers’ is het dweilorkest waarbij sfeer, gezelligheid en echte dweilmuziek altijd bovenaan staan. De Dekdweilers zijn een enthousiaste groep jonge muzikanten die vol enthousiasme van elk optreden een groot feest maken.

Al meer dan 15 jaar een veelgevraagd dweilorkest

Stamgasten in Thialf bij het schaatsen, de Elfstedentocht,  Lloret de Mar, Martiniplaza Groningen, Stamgasten bij de Sneekweek en een lange rij aan dorpsfeesten, evenementen en braderieën. Eeen lange rij van plaatsen waar de Heegemer Dekdweilers met hun vrolijke noten de boel op z’n kop hebben gezet.

De Heegemer Dekdweilers boek je tegen de scherpste prijs

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Heegemer Dekdweilers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties