0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Shuffle Percussion Group

Biografie Shuffle Percussion Group

Shuffle is een onderdeel van Muziekvereniging Groenlo en bestaat uit 12 slagwerkers en onderscheidt zich door muzikaliteit, uitstraling en performance.
Aan de hand van diverse regisseurs werkt Shuffle hard om dit nog sterker te laten worden.

Percussie en slagwerk groep

Shuffle Percussion Group is een eigenwijze, eigentijdse en energieke slagwerkgroep, die zich profileert door slagwerk in een showend theatraal jasje te verpakken.

Show en muzikaal

Of het nu de precieze Japanse, het swingende Braziliaanse of het groovende Afrikaanse slagwerk is, de heren en dames van Shuffle brengen het altijd theatraal, optimaal rekening houdend met het visuele en krachtige spektakel wat slagwerk kan zijn.

Theater

Shuffle speelt op vele verschillende evenementen en in verschillende settings. Daarnaast hebben ze hun eigen theatervoorstellingen gegeven waaronder ‘Slagroom’ ( 2009-2010) en ‘slapstick'(2012-2013)

Optredens

Hun optredens zijn altijd complete performances op maat, lopend in een swingende sambaband of met een groep vette blazers en dansers.

Stilstaan is geen optie bij een optreden van Shuffle

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Shuffle Percussion Group boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties