0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Saxotones Groove Mission

Biografie Saxotones Groove Mission

Saxotones Groove Mission, de band rond saxofonist Toon Meijer, is een ultieme live band, een feest om naar te kijken en onvermijdelijk op te dansen.

Souljazz en Rhythm & Blues

Saxotones Groove Mission boek je voordelig bij burolivemuziek.nlReeds veel pop, jazz en bluesfestivals kunnen daarover meepraten. Komend seizoen presenteert de band haar nieuwe live album, getiteld ‘RAVE UP’.

band boeken voor scherp gage

De geoliede Boogaloo-Machine van The Groove Mission wordt voortgestuwd met nieuwe composities en onverwachte covers, die zo lekker in het gehoor liggen dat het tijd werd om ze op te graven en Saxotone-proof te maken.

60 jaren soulmuziek

Saxotones Groove Mission is: Toon ‘Saxotone’ Meijer (Tenorsax) Rob Geboers (Hammond B3) Pieter Klaassen (Guitar) Richard Wallenburg (Bass) Coen Blokx (Drums) Optioneel: Alex Siegers (percussion)

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Saxotones Groove Mission boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties