0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Sixty Pound

Biografie Sixty Pound

De jaren ’60 rock ’n roll coverband Sixty Pound bestaat uit 4 jonge gasten tussen de 22-40 jaar oud. Maar als je nu denkt dat ze de fijne kneepjes voor de muziek uit de jaren 60 nog moeten leren dan kom je bedrogen uit.

Jaren 60 band boeken of inhuren

Deze 4 super enthousiaste muzikanten hebben een passie voor de muziek uit de jaren 60. Heel bedreven in het musiceren en door hun swingende repertoire en solo’s een zeer gewilde act op sixties feesten.

Sixty Pound boeken voor scherpste gage

Band bestaat uit Drum, Electrische- en akoestische gitaar, bassist en keyboard.

De bandleden komen allen uit Noord Holland. Hun optredens verzorgen ze door heel Nederland en onlangs zelfs een zeer succesvol optreden op het bekende Rock ‘N Roll weekend op Terschelling.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sixty Pound boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties