0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
John-Boy & The Waltons

Biografie John-Boy & The Waltons

John-Boy & The Waltons geldt al vele jaren als de gezelligste Rock’n’Roll- en Sixties-band.
Volgens OOR zelfs: “de ultieme party-band”!

Met hun weinig gelikte maar des te vrolijker presentatie zetten ze sinds 1989 (!) feesten, festivals en cafés op de kop.

Rock ‘N Roll, Fities en Sixties band boeken

John-Boy & The Waltons geldt al vele jaren als een topband voor liefhebbers van Rock’n’Roll en Sixties. Prima muziek, uitstekende zang met meerdere leadzangers en een weinig gelikte maar des te vrolijker presentatie. Al sinds 1989 zetten ze talloze zalen, festivals, tenten en cafés op de kop!

coverband simpel online boeken

De Waltons speelden op alle grote Nederlandse podia maar ook in Spanje, Duitsland, België en Engeland. Zowel in 2003 als in 2006 stonden ze in hét Beatles-Walhalla: The Cavern Club in Liverpool. Een hele eer maar de kwaliteit van hun Beatles-covers is dan ook uniek. John-Boy speelt alle vroege hits, zoals Twist & Shout, Please Please Me, I Wanna Hold Your Hand en She Loves You. Maar ook nummers van Elvis, Chuck Berry, Carl Perkins, Rolling Stones, Johnny Cash en veel meer; dikke hits én vergeten liedjes.

John-Boy & The Waltons boeken voor scherp gage

Want erg nauw nemen ze het niet met de rock’n’roll. Je hoort ook ‘opgevoerde’ Country-originals voorbij komen en foute jaren ‘70-hits. Verzoekjes zijn altijd welkom.

De Waltons kregen landelijk bekendheid met de single ‘(Let Me Be Your) Number 72’. Sindsdien zijn ze regelmatig te horen en te zien op radio en TV (oa Barend & Van Dorp, Radio 1 Journaal, KRO) en in 2012 waren ze nog te horen in Met Het Oog Op Morgen.

In cafés, op festivals en op feesten: lekkere rock’n’roll is altijd en overal lekker!

Boekingsmogelijkheden

Je kunt John-Boy & The Waltons letterlijk overal voor inzetten. Ze hebben ervaring met trekkertrekwedstrijden en motormeetings maar stonden ook talloze chique bedrijfs- en privéfeesten. Er is eigenlijk maar één ding heilig: ze trekken altijd hun ruitenbloesjes en jeans aan – want je bent een Walton of je bent het niet!

John-Boy & The Waltons bestaat uit 4 personen: twee zanger/gitaristen, een zanger/basgitarist en een drummer. In kleine zaaltjes kan worden opgetreden met de eigen zangset (tot ca 100 personen). Voor grotere ruimtes kan de band een PA-installatie met technicus meenemen. De speelduur is meestal 3×45 minuten maar op aanvraag kan langer worden gespeeld. Pauzemuziek in stijl is inbegrepen. Wanneer het optreden echt in fifties/rockabilly-stijl is, kan de er met staande ‘slap-bass’ worden gespeeld.

De band kan op aanvraag ook als trio optreden.

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je John-Boy & The Waltons boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties