0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Høksons

Biografie Høksons

Veenkoloniale Rock ’n Roll De Høksons is een vierkoppige formatie uit Ter Apel en omstreken, louter bestaande uit liefhebbers van het rock ’n roll-genre, die maar één ding wil: vol gas knapp’n!

(boeren)rock ’n roll band boeken

De gouden strot en knijterstrakke slaggitaar van de ijzersterke frontman Gert Huls, aangevuld met een dampende ritmetandem en gierende gitaarsolo’s zorgen samen voor de beukende Veenkoloniale Rock ’n Roll van de Høksons!

Spectaculaire rockshow

Voeg aan dit recept een gezonde dosis energie, humor, interactie en spelvreugde toe en je krijgt een spectaculaire show vol rock ’n roll! De heren van de Høksons hebben de afgelopen jaren al veel zalen omver geblazen door heel Nederland met hun Veenkoloniale Rock ‘n Roll! De heren rockers weten op hun eigen energieke wijze covers van Normaal naadloos te combineren met hun eigen werk.

Kruising tussen Status Quo en AC/DC

Dit eigen werk valt te omschrijven als rock ‘n roll met invloeden die vallen te typeren als een kruisbestuiving tussen Status Quo en AC/DC die zo af en toe een groene beugelfles drinkt met Normaal en Chuck Berry.

Høksons boeken voor scherpste prijs

De stapel eigen werk is zover gegroeid dat de Høksons in mei van dit jaar hun eerste album zullen lanceren! Kortom: Veenkoloniale Rock ’n Roll! Dialectrock van de bovenste plank met een hoog feest en beukgehalte! Dat zijn de Høksons!!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Høksons boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties