0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
PAU!

Biografie PAU!

PAU! is de band van Pauline Zurlohe. Zij is bekend van haar deelname aan Idols 2008 waar ze in de live shows werd vergeleken met rock chicks als Anouk en Sass Jordan.
Haar band staat garant voor een energieke show met eigen werk en bekende covers gespeeld door een superband.

Coverband en eigenwerk band boeken of inhuren

Pauline Zurlohe is een veelzijdig artiest en is al lang te vinden op de Nederlandse podia. Na Idols heeft ze een aantal singles uitgebracht en is gaan touren met haar toenmalige band State. Ook heeft Pauline muziek geschreven voor o.a. Jeroen van der Boom.

bekende bands boek je simpel online

Pauline en haar nieuwe band (met louter topmuzikanten) brengen een mix van eigen songs en covers van bijvoorbeeld Skunk Anansie, Pink, The Police, Seal, Kings of Leon en Anouk.
Van sommige covers heeft de band een eigen versie gemaakt.

artiesten voor feesten en bruiloften

Een optreden van PAU! is niet te vergelijken met dat van een ‘standaard’ coverband. Door de kleine bezetting (alleen gitaar, bas en drums) komt de muzikale kwaliteit van deze band nog beter tot zijn recht en spat de muzikale energie van het podium.

PAU! boeken voor scherpste gage

Een optreden van PAU! kan ook verdeeld worden in een rustiger akoestisch en een elektrisch/versterkt deel.

Recensies van Pauline liegen er niet om;

JOHN EWBANK: “Pauline is echt een podiumdier; fantastisch!”.
ERIC VAN TIJN: “Supergoed, iedere keer weer! Rasartiest!”
GORDON: “Voortreffelijk, meeslepend en passievol.”

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je PAU! boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties